La UE Mataró no pot superar el Sant Pere fins l'últim quart (86-72)

El partit va ser molt igualat i els de Margall van necessitar l'encert en els tirs lliures per sumar la victòria

Els unionistes, després de perdre a casa davant el Finques Olesa, no estaven disposats a encaixar la segona derrota consecutiva davant l'afició mataronina. Per aquesta raó es van esforçar al màxim desde d'un bon començament, però van topar amb un equip, el Sant Pere, que lluita per la salvació i arribava amb ganes d'obtenir un triomf que els deixés en bona posició per seguir la propera temporada jugant la Lliga EBA.

El partit va ser molt igualat i cap dels dos equips no aconseguia avantatges importants en el marcador. El primer quart va finalitzar amb un ajustat 15-16, un punt de diferència que, a la mitja part, va caure del bàndol mataroní (34-33). Durant el tercer període va continuar la mateixa dinàmica i els unionistes no van poder deixar enrera el Sant Pere (48-49).

No va ser fins l'últim quart quan els de Josep Maria Margall van aconseguir una diferència de sis punts que seria definitiva. No per la distància en si, sinó perquè els visitants van decidir cometre faltes per tal d'eixugar l'avantatge. Però els mataronins van estar molt encertats desde la línia de tirs lliures i van acabar guanyant el partit. Els unionistes van encistellar 31 dels 40 llançaments que van fer desde d'aquesta distància, una de les claus de la victòria, juntament amb els 24 punts d'Hernández.

El triomf permet els mataronins seguir en cinquena posició, ara, però, amb un total de dotze victòries per vuit derrotes.