La UE Mataró no pot amb la solidesa del Vic (72-82)

Els de Margall van jugar un partit de menys a més, però van acabar perdent davant un equip que no es va deixar sorprendre per les ganes mataronines

El partit va ser bo, tal i com correspon a la classificació d'ambdós conjunts, que estan situats a la zona alta. Era una bona ocasió pels unionistes d'acostar-se a la quarta posició, precisament la que ocupa el Vic, ara amb més diferència. Per aquesta raó, els de Josep Maria Margall van sortir disposats a aconseguir la victòria, però es van trobar amb un conjunt visitant que no volia ser sorprés pels mataronins. Així, es va arribar al final del primer període amb 16-25 al marcador. Durant el segon quart, les coses no van canviar i el Vic va seguir dominant amb claredat el marcador, augmentant fins i tot l'avantatge, ja que van aconseguir el mateixos 25 punts del primer parcial. Al descans, els d'Osona guanyaven de catorze (36-50).

Però els unionistes volien vendre la derrota i, en un tercer període molt bo, van reduir les diferències. Els de Margall van apretar en defensa i durant aquests deu minuts, el Vic només va ser capaç de fer nou punts. Així, es va arribar al definitiu parcial amb només sis punts de desavantatge (53-59). Els visitants van tornar a posar-se les piles durant l'últim tram de partit i, amb 23 punts en el darrer parcial, van deixar sense opcions els unionistes. Tot i els 17 punts de Paco Hernández i Costa, a més dels 12 de Roger, al final, 72-82 i una derrota que, malgrat tot, no fa variar la cinquena posició de la UE Mataró.