Aida Soriano Fiérrez

La UE Mataró no passa a la final de la IV Lliga Catalana Femenina-2

Les unionistes, que es presentaven davant l'afició, van perdre contra el Sant Adrià per 57-69

El sènior femení de la UE Mataró va disputar, dissabte passat, dia 16, al Palau Josep Mora, el segon partit de la IV Lliga Catalana Femenina-2. Les noies de Cristina Navarro es van enfrontar al Sant Adrià, d'Iván Torinos, i, del resultat final d'aquest partit, depenia seguir tenint opcions de classificació per a la final de la Lliga Catalana Femenina-2, que es disputarà el 12 d'octubre. Malauradament, l'equip unionista va perdre per 57-69 contra un Sant Adrià recent ascendit a la categoria Lliga Femenina-2 i que s'ha reforçat i compta amb una plantilla força compensada per aquesta temporada 2006-2007. El partit va estar marcat pel gran encert de les jugadores del Sant Adrià i en molts casos, per la falta d'encert de l'equip mataroní. El conjunt dirigit per Iván Torinos va aprofitar el seu joc exterior encistellant de tres en moltes ocasions al llarg de tot el partit. Les unionistes, però, per la seva banda, no van gaudir d'un encert anotador de tres tan elevat com les seves rivals, i les pèrdues de pilota i el poc encert en les entrades a cistella van ser dues de les claus del partit.

La remuntada no es va poder consumar
Al final del primer quart el resultat de 19-22 afavoria les visitants, però aquesta petita diferència es va anar fent més gran en el transcurs dels deu minuts següents, ampliant-se així fins a nou punts i deixant el marcador 29-38 a la mitja part. A la represa, les locals van decidir anar a per la remuntada i van realitzar uns cinc primers minuts de joc molt efectius, doncs el Sant Adrià només va poder fer dos punts i les unionistes es van posar a un punt (42-43); però en aquest moment, les decisions arbitrals van descentrar una mica l'equip de Cristina Navarro. I amb tot, el resultat al final del tercer quart va ser de 42-47 favorable novament a les visitants. Els últims deu minuts de joc, van permetre novament al Sant Adrià ampliar el seu avantatge al marcador davant la impotència de les jugadores locals que ja no van poder fer res per evitar el resultat final de 57-69.

Els objectius que l'equip unionista s'havia fixat per aquest partit no es van acomplir i així ho va expressar la seva entrenadora Cristina Navarro. Ara, s'haurà de seguir treballant per assolir un bon nivell de joc de cara al començament de temporada a la Lliga Femenina-2. A més a més, si el poc encert del conjunt mataroní va ser una de les claus del partit, val a dir, que les ganes de treballar de les jugadores és innegable, ja que contra el Sant Adrià les unionistes van lluitar cada pilota, en molts casos, com si fos l'última, i amb aquesta actitud, segur que els resultats arribaran tard o d'hora.