Xavier Costa, amb set rebots i set assistències, va se una de les claus de la victòria

La UE Mataró no es dóna per vençuda i apallissa l'Eivissa

Els mataronins guanyen amb comoditat a l'últm classificat, i estan a tres victòries de la salvació

La UE Mataró va encadenar, després de moltes jornades, la seva segona victòria consecutiva davant l'Eivissa. El partit disputat al Josep Mora ahir a les 12.30 va acabar amb un contundent 91 a 76 que permet als homes de Margall somiar amb la salvació, que queda ara a tres victòries, amb només quatre partits per disputar-se. L'Eivissa va demostrar perquè és el cuer de la categoria i perquè només ha guanyat quatre partits en tota la temporada.

Els unionistes van sortir a per totes en el primer quart, conscients que no podien complicar-se la vida davant el cuer. El parcial de 31 a 20 va ser prou alentador. Els mataronins aguantaven bé en defensa, mentre que tenien una efectivitat en tirs de dos punts excel.lent. Tot i això, es van fallar massa triples que haurien augmentat l'aventatge considerablement.

Ja és habitual, però, que hi hagi un període de decadencia. El segon quart va donar ales als visitants, que es van posar només a quatre punts del mataronins. Tot i això, després de la mitja part els unionistes es van posar les piles, i l'encert de tirs va augmentar moltíssim. Es va guanyar de dotze el tercer quart, i el partit va quedar sentenciat, malgrat que l'últim període fos per l'Eivissa. Un 76% d'encert en tirs de dos punts va ser letal, tot i que si l'encert en llançaments de tres, només un 34% d'encert i Ventura amb només dos encerts de vuit intents, hagués sigut major, el resultat final hauria encara més escandalós.