La UE Mataró guanya al Akra Costablanca (67-61)

Les noies de Vicenç Tarrés fan un pas de gegant per aconseguir la salvació

Queden poques jornades, i cada victòria és més important. Les noies de Vicenç Tarrés van guanyar el dissabte a l'Akra Costablanca per un 67 a 61 que les manté lluny del descens a poques jornades pel final. A falta de només tres partits, les mataronines tenen més aprop que mai la salvació.

La UE Mataró no va començar prou bé el partit. Durant el primer període les mataronines van veure com el Costablanca els hi treia un avantatge de dos punts que, al següent període s'ampliaria fins els set punts. El partit estava bastant igualat, tot i que la falta d'encert de les de Tarrés els hi estava passant factura.

Tot i això, un tercer quart molt bo en defensa, en els rebots i en un tant per cent elevat d'encert, va permetre a les locals endur-se el parcial per 17 a 8 i posar-se dins del partit. Un últim quart molt disputat i amb molt d'encert per part de les mataronines van sentenciar un partit que s'havia posat molt coll amunt. Anna Carbo i Eva Vilarrubla van ser, un altre cop, dues peces claus en la remuntada, gràcies al seu encert en els tirs de dos.