capgros.com

La UE Mataró guanya a Alella gràcies a un gran tercer període (72-88)

Un parcial de 8-22 al tercer quart va deixar sense opcions el Bàsquet Alella, que havia plantat cara en tot moment als unionistes

Els de Josep Maria Margall no podien caure en el derbi maresmenc davant l'Alella, penúltim classificat de la lliga. Els locals, però, havien de guanyar com fos per seguir mantenint esperances de salvació.

Els alellencs van sortir a totes des del primer moment, conscients que havien de sorprendre els unionistes per tenir alguna possibilitat de victòria. El primer parcial va ser local i el marcador, al final dels primers deu minuts de joc, era de 22-12. Els unionistes s'havien vist desbordats per un equip que creia en si mateix. La cosa, però va començar a canviar en el segon parcial. Els de Margall van reaccionar i van iniciar el camí de la remuntada. A la mitja part, els locals encara guanyaven, però ara només d'un punt (41-40).

La clau del partit va ser el tercer període. Els mataronins van fer deu minuts molt complets que van deixar sense opcions el Bàsquet Alella. Roger, amb 21 punts, va ser un dels més destacats del partit i va conduir el seu equip cap a la victòria. Els 8 punts aconseguits pels alellencs en aquest període van ser massa factura per l'equip local, que va veure com els unionistes aconseguien arribar al definitiu quart amb el resultat de 49 a 62. Tot i que ho van intentar, els mataronins ja no es van deixar sorprendre i van aconseguir una nova victòria que els manté a la part alta de la classificació (72-88).