El dia 11, derbi mataroní.

La UE Mataró-Germans Homs perd el primer partit de la Lliga Catalana

El Quart s’emporta la victòria de la capital del Maresme (67-84)

La Unió Esportiva Mataró-Germans Homs no ha pogut començar amb bon peu la seva participació a la Lliga Catalana EBA. El conjunt mataroní s’ha vist superat pel potencial del Quart, millor que els locals en diversos aspectes del joc. La diferència en els tirs lliures, per exemple, explica en part el resultat al final del partit. El 22/42 (52%) de la Unió no té res a veure amb l’estadística del Quart, que només ha disposat de 22 tirs lliures però s’ha enfilat fins un 73% d’encert.

Els 28 punts de Jose Cabrera han resultat insuficients davant la quantitat de recursos del Quart, que a partir del segon període ha començat a establir diferències notables en el marcador. L’escletxa entre un i altre equip s’ha anat fent gran en els últims minuts i, al final, els visitants s’han emportat una victòria incontestable (67-84).

El conjunt mataroní intentarà passar pàgina ràpid perquè el dia 11 afronta el derbi local amb el Boet. Els dos conjunts de la capital del Maresme, que aquesta temporada no comparteixen grup a la Lliga EBA, sí que ho fan en aquesta fase de la Lliga Catalana. El Mataró Parc Boet rebrà el seu rival ciutadà a l’Eusebi Millán en l’únic derbi que els aficionats al bàsquet mataroní podran gaudir durant aquest curs 2019/2020.