La UE Mataró es desfà sense problemes del Roser (84-67)

El cuer no va ser rival per l'equip mataroní, que va suma la seva onzena victòria en disset jornades disputades

Sense problemes. Els unionistes van desfer-se del cuer de la categoría en un partit on el Roser no va ser rival pel conjunt de Margall i on es va evindenciar la gran diferencia entre un i altre equip. Tot i que la UEM va començar una mica fred l'encontre, poc a poc va anar agafant el ritme necessari per desfer-se d'un equip que, tot i posar-hi voluntat, mai no va fer perillar el triomf.

Les diferencies en el marcador cada vegada eren més grans, fins arribar al descans amb un resultat de 54-33, vint-i-un punts de diferencia que ho deixaven tot molt clar. Joseph Maria Margall, aprofitant aquest marcador, va donar minuts als que menys tenen durant la lliga. Malgrat tot, l'equip no ho va notar i va seguir sent superior. El Roser només va inquietar durant l'últim període, quan va reduir les distancies fins els deu punts, però els unionistes només van haver d'apretar una mica per tornar a marxar en el marcador.

Amb aquesta victoria, la Unió Esportiva Mataró suma ja onze en les disset jornades disputades fins el moment i es troba a només dos triomfs dels primers classificats, Prat, Navàs i Montcada