Ventura, sense fer tants punts, va tornar a ser decisiu

La UE Mataró derrota al Sant Pere i manté vives les esperances (83-62)

Els de Margall continuen a tres victòries de la salvació a falta de vuit jornades pel final

Mentres hi ha vida hi ha esperança. Això és el que creuen els jugadors de la UE Mataró, que després de la dolorosa derrota la setmana passada al camp del Montsó, van guanyar ahir al Sant Pere per un contundent 83 a 62. La victòria, però, té un sabor agredolç, ja que el Montó i el River Andorra també van guanyar el seu partit.

Els Mataronins van jugar un partit molt disputat davant un bon rival que amb tres victòries més, està en zona de salvació. El partit a la mitja part anava 33 a 32 a favor dels homes de Margall, i es veia clar que no seria un matx fàcil de tirar endavant.

Tot i això, la UE Mataró es va posar les piles i en el tercer quart va deixar el partit vist per sentencia. Una avantatge d'onze punts semblava insalvable, i més encara quan, només començar el quart temps, dos triples seguits donaven un coixí de 17 punts als mataronins amb un parcial de 59 a 42. Quan els de Terrassa sembalven més enfonsats va ser quan van donar símptomes de millora. Es van arribar a posar a vuit punts dels mataronins, però l'avantatge ja no va rebaixar-se més, i al final es va aconseguir una victòria molt treballada.

Les noies perden davant l'Olesa
Les noies de la UE Mataró van perdre per un clar 57 a 75. Un nefast primer quart, on només van anotar 5 punts, va condemnar a les mataronines. Tot i això, el segon període se'l van endur per 26 a 20. Malgrat el petit símptoma de millora que es va veure, les mataronines van fer un lamentable tercer quart amb només vuit punts, que va acabar amb qualsevol possiblitat de remuntada.