La UE Mataró comença adormit a Granollers i acaba perdent (84-67)

Un parcial de 23-13 en el primer període va posar coll amunt el partit pels unionistes, que ja no van tenir temps per remuntar

L'equip de Josep Maria Margall va començar el partit sorprès per la forta arrencada dels vallesans, que van fer agafar diferència molt aviat i ja no van deixar-la escapar. Els locals van sortor amb molt força i van arribar al final del primer parcial deu punts per sobre (21-13).

Tot i que els unionistes van lluitar per reduir la distància, el Granollers va saber jugar amb ella i administrar-la de tal manera que, tot i que els de Margall s'acostaven, mai aconseguien col.locar-se massa aprop. Es va arriba al descans amb el marcador favorable als vallesans de 40 a 32. L'equip mataroní no es donava per vençut i seguia aferrant-se a la possibilitat de la remuntada. De fet, van arribar a l'últim quart amb només cinc punts de desavantatge. Malgrat tot, els vallesans no estaven disposats a deixar escapar la victòria després d'haver-la tingut tan a l'abast i van tornar a esforçar-se el l'últim parcial per acabar guanyant còmodament el partit (84-67).

La derrota ha fet perdre la cinquena posició els unionistes, que són ara sisens, superats pel Muro, que suma les mateixes victòries i derrotes que els de Josep Maria Margall.