La UE Mataró cau davant el Tarragona (72-79)

Els unioistes, amb el descens matemàtic sota el braç, es despedeixen de la seva afició amb una nova derrota

La UE Mataró continua de capa caiguda. La setmana passada els mataronins van sentenciar la seva participació a la Lliga EBA. Aquesta, l'equip va continuar amb la tònica general dels partits com a local: perdent. Els homes de Josep Maria Margall, d'aquesta manera, es despedeixen de la seva afició amb una nova derrota, i és que la participació de l'equip com a local ha estat tant negativa com decisiva per a la consumació del descens.

Com gairabé sempre, els mataronins van començar el partit bastant centrats. El Tarragona era un equip difícil, però els unionistes van plantar cara i durant el primer període van aconseguir empatar a 18 punts. En el segon, però, va començar la desfeta. La mala defensa i el poc encert en tirs donava avantatge al Tarragona, que a la mitja part guanyava de vuit.

Tot i això, els triples providencials de Ventura posaven a l'equip dins el partit de nou, i fins i tot es va encarar l'últim quart amb un avantatge de dos punts. En l'últim, però, l'equip es va enfonsar un altre cop. Només quatre triples, i menys d'un 45% d'encert en tirs de camp va sentenciar als unionistes, que amb el parcial de 15-24 de l'últim quart van veure com el partit tornava a escapar-se.