La UD Cerdanyola perd davant el Roses i consuma el seu descens

Els mataronins van fer un dels pitjors partits de la temporada davant un rival molt feble

La Cerdanyola és matematicament equip de Primera territorial. Les escasses opcions que tenien de salvar-se passaven per aconseguir tres victòries en els tres últims partits, però a les primeres de canvi, els grocs van acabar claudicant davant una temporada molt irregular. La derrota per 0 a 2 davant el Roses al Municipal Camí del Mig deixa sense opcions als mataronins.

Els grocs van fer un dels pitjor partits que se'ls hi recorda. Amb un joc lent, sense idees, semblava que no tinguessin ganes de jugar. A més, el Roses, un equip que ja havia consumat el seu descens bastantes jornades abans, s'avançava al marcador al minut 7. Els mataronins no van demostrar cap símptoma de millora i amb prou feines van arribar a porteria. En la segona part, un gol als vint minuts sentenciava el partit. La UD Cerdanyola consumava el seu descens malgrat tenir un final de temporada molt propici per intentar sumar els nou punts que encara hi havia en joc.

Els mataronins els queden dos partits, Mollet i Ripoll, abans de despedir-se de la Preferent Territorial. Encara no està clar qui portarà l'equip la temporada vinent ni si hi haurà molts canvis dins la plantilla del primer equip. La setmana vinent la directiva començarà a preparar la propera temporada.