Salva Fernàndez

La UD Cerdanyola goleja al Tossa i surt del descens

Els grocs fan un dels millors partits de l'any davant un dels aspirants a pujar de categoria

Per fi els resultats acompanyen. Ahir diumenge a les 12.00 la UD Cerdanyola va fer un dels millors partits de la temporada al Municipal camí del mig amb una contundent victòria per 3 a 0 al Tossa, un equip que estava considerat per tots com l'equip més fort de la categoria. Amb aquesta victòria, els resultats acompanyen a la nova cara d'aquest equip que comparat amb la primera volta sembla la nit i el dia.

Durant la primera part els mataronins van dominar el matx, fent palès que la diferència entre uns i altres no era tanta com la que es veia a la classificació. A més, una dura entrada deixava amb un home menys al Tossa. Tot i això, durant els primers 45 minuts, i després de bones oportunitats a peus d'Óscar i David, l'empat a zero seguia al marcador.

En la segona part els mataronins van sentenciar el partit. Ben aviat, el lateral mataroní Porcel feia l'1 a 0. La Cerdanyola controlava totalment el partit i el segon gol només era qüestió de temps que arribés. Abans, però, El Tossa perdia un altre home per una nova expulsió, i amb ell, qualsevol esperança de remuntada. Linares primer, i Bustos als últims minuts, sentenciaven un partit que es va posar molt de cara ben aviat.

Aquesta victòria, combinada amb la derrota del Pomar al camp del Montcada i la suspensió del partit Escala - Vic situa als mataronins fora del descens amb 25 punts, empatat amb el Vic, que cau una posició.