La UD Cerdanyola dilapida les poques opcions davant el Bellavista

Els mataronins perden per 0 a 2 i estan ja a sis punts de la salvació, que es complica cada cop més

La UD Cerdanyola està fent punts per jugar la temporada vinent a Primera territorial. L'equip ha tornat a entrar en una dinàmica negativa que l'ha enfonsat a sis punts de la salvació. L'efecte del nou entrenador va perdent força, i les jornades van minvant. El partit al Municipal camí del mig era clau, ja que el Vic i el Sant Cristòfol no van fallar.

El partit va estar molt disputat, sobretot en la primera part. Els mataronins no van marcar cap gol perquè la defensa visitant i el seu porter van estar excepcionals. Però l'equip es va enfonsar. Un error del porter en la segona part va permetre als visitants avançar-se al marcador, i els grocs van desaparèixer del camp. Dues expulsions en deu minuts eren l'exemple clar que no estaven al partit. En l'últim minut, els visitants marcaven el segon i definitiu gol, que deixa molt ferit a l'equip groc.