La UD Cerdanyola claudica a Montcada i s'allunya de la salvació

Els mataronins desaprofiten un munt d'oportunitats per sentenciar el matx i estan a sis punts de la salvació

La UD Cerdanyola va perdre per 2 a 1 al camp del Montcada i està gairabé condemnat a descendre de categoria. Els mataronins van claudicar després de fallar varies oportunitats clares, i ara la salvació queda a sis punts, els que té de més el Sants, i la diferència que hi ha entre els mataronins i el pitjor cinquè de l'altre grup.

El partit va començar amb el domini clar de la UD Cerdanyola. Durant els primers 25 minuts els mataronins van assetjar la porteria local, però fins a tres vegades el porter va aturar un 1 contra 1 mataroní. En un contraatac, després d'un mal salt del central mataroní, el Montcada s'avançava al marcador. L'alegria els hi va durar poc, ja que un minut més tard, David empatava el matx i deixava les coses al seu lloc d'origen.

En la represa els mataronins no van saber materialitzar les seves ocasions, i el rival, que no s'hi jugava res, només aguantava bé al darrera per sortir a la contra amb perill. Una nova errrada de la defensa groga va permetre al Montcada marcar el segon gol, que sentenciava a un equip massa tocat com per aixecar el cap amb tantes dificultats al damunt. La setmana que ve, el Taradell visita el Municipal Camí del mig. Cal sorpresa si no es vol viatjar directe a 1a Territorial.