La UD Cerdanyola cau per la mínima amb el líder

Els grocs tornen a la zona de descens, superats per un punt pel Vic i el Pomar

La UD Cerdanyola no va poder donar la sorpresa al camp del líder, el Caprabo, i va perdre per 1 a 0. Amb aquest resultat, que podia entrar dins els plans per salvar la categoria, l'equip torna a la zona de descens, amb un punt menys que el Pomar, que l'ha sobrepassat a la taula.

El partit va començar amb un color groc, que va portar el ritme del matx i va poder avançar-se al marcador amb dues clares opcions de David i Carlitos. Tot i això, va ser el líder qui va aconseguir avançar-se al marcador. La primera part acabava així, amb un resultat molt dur pel que s'havia vist sobre el terreny de joc.

La tònica en la segona part va ser exactament la mateixa. Els mataronins van seguir apretant, però la mala sort i els pals van privar-los d'aconseguir l'empat al marcador. Ni l'entrada del revulsiu Óscar, ni el retorn de Javi Román, van ser suficients per batre al líder, que amb una segona part molt especulativa, ja en van tenir prou per mantenir l'avantatge.