Zablith va fer dos gols.

La Sirena Mataró supera el Terrassa i es manté tercer

Les de Florin Bonca guanyen 9-6 a un combatiu conjunt egarenc.

La Sirena Mataró va aconseguir aquest cap de setmana una nova victòria en lliga, la quarta de la temporada, que li permet mantenir-se tercer a tres punts del líder, el Sabadell, i només un per sota d'un Sant Andreu que és segon però que té un partit més que les mataronines. Les noies de Florin Bonca van rebre un combatiu Terrassa a qui van guanyar per 9-6 en un matx molt equilibrat, sobretot en el primer temps.

El partit va estar molt igualat en el primer període, on la defensa de les egarenques va ser molt forta i això va propiciar que jugadores com Gibson o Cambray no es trobessin del tot còmodes. Malgrat això, les mataronines van marxar al final del primer període amb un mínim avantatge (1-0). El segon quart va començar amb el gol de les visitants que empataven el matx. Abans del descans, però, les mataronines van tornar a posar-se per davant i van tenir temps de fer el 3-1.

En aquesta ocasió els gols de la Sirena van repartir-se de valent. Tret de Zablith i Cambray, que en van fer dos cadascuna, les altres jugadores en van anotar un: Bernabé, Gibson, Bach, Meseguer i López. Aquesta varietat d'opcions va trencar el matx al tercer període amb un parcial de 3-0 que ho deixava tot gairebé sentenciat. Més encara quan al darrer quart es va començar amb el 7-1 mataroní. Aquí les vistiants van intentar reaccionar, van retallar distàncies però les mataronines no es van deixar sorprendre. Amb 9-4, el Terrassa va maquillar amb dues dianes més.