Bon partit a casa tot i la derrota.

La Sirena Mataró planta cara al Sabadell

Les mataronines acaben 8-12 davant el líder i agafen moral de cara a la cita europea dels propers dies.

La temporada està sent diferent a les anteriors, però La Sirena Mataró va aconseguir el dissabte plantar cara davant el Sabadell, líder intractable de la Divisió d’Honor,i malgrat la derrota, les sensacions de les sirenes són bones de cara a la cita europea dels propers dies. Les de Marina Zablith van acabar 8-12 i van competir de tu a tu durant tot el matx, quelcom que ha de mostrar el camí per aquest 2019.

I això que el Sabadell va començar com una piconadora, mostrant-se implecable en defensa i molt eficaç en atac. El 0-3 inicial el va aixecar la Sirena amb dues dianes que ajustaven el matx al final del primer quart. En el sergon, la mateixa història: les vallesanes anotaven amb facilitat i obrien forat, però la Sirena retallava distàncies abans del descans: 5-7.

A la represa, el parcial de 0-2 va ser ja definitiu, perquè obria un forat massa gran entre els dos conjunts. Malgrat això, les mataronins van seguir treballant i van aconseguir, en el darrer període, fer-li tres gols més al Sabadell. 8-12 amb el cap ben alt.