Un instant del matx. Foto: R.G.

La Sirena Mataró perd la Supercopa d'Espanya

Les mataronines no poden fer front a un Sabadell superior.

La Sirena Mataró no va poder donar la sorpresa a la Supercopa d'Espanya i va perdre el primer títol oficial de la temporada disputat al Joan Serra. Les noies de Florin Bonca van trobar-se un inici de partit diferent al que havien previst en un primer moment i van acabar claudicant en la primera part, on es va produir una diferència que el Sabadell no va deixar escapar. Les mataronines van acabar perdent per 6-11 i es preparen ara pels propers compromisos: la Divisió d'Honor i la Supercopa d'Europa on jugaran, també, amb el conjunt vallesà.

El Sabadell va respondre al paper de favorit i va colpejar primer en el quart inicial, on es va imposar per 1-3 davant un Mataró que no acabava de trobar porteria amb facilitat. El matx es va equilibrar més en el segon període amb les de Bonca intentant remuntar, però el parcial seria també per les visitants (2-3) i això deixava una diferència de tres gols a la mitja part que era ja complicada de superar.

Les mataronines van seguir topant-se amb un mur infranquejable com era la defensa del Sabadell i malgrat el bon paper de Ciara Gibson i Clara Cambray, no van aconseguir resoldre les accions d'atac com voldrien. Finalment, les campiones van tornar a obrir escletxa (1-3 al tercer període) i amb tot sentenciat es va empatar el darrer quart a dos gols.