Zablith va fer dos gols.

La Sirena Mataró pateix per emportar-se la victòria

El triomf per 12-6 no mostra la igualtat davant el Mediterrani fins el darrer quart.

La Sirena Mataró va patir de valent, molt més del que sembla pel resultat final, davant el Mediterrani, un dels equips més forts de la Divisió d'Honor. Les de Florin Bonca van haver de treballar de valent i reaccionar en el darrer període per sumar tres punts importants davant un equip de la zona alta. Malgrat guanyar per 12-6, la realitat és que el partit va arribar a estar 7-6 en el darrer període, moment en el que les mataronines van aconseguir trencar-lo definitivament.

I això que semblava un matí de dissabte plàcid per les de Bonca, que van començar molt fortes i en el primer parcial es van imposar per un 3-0 que semblava marcar distància entre els dos conjunts. Però el Medi no és un dels primers classificats per casualitat, i en el segon període va ajustar millor la defensa. Tot i això, 2-1 de parcial i un 5-1 per les sirenes al descans.

Va ser en el tercer quart quan les visitants van intentar revertir la situació. El Medi va acostar-se al marcador (5-3) i quan la Sirena marcava, elles responien: 6-4. Abans del descans, 7-5 al marcador i tot per decidir. Van avisar les visitants primer en el darrer període amb el 7-6, però aquí la Sirena va reaccionar a temps, va tancar la defensa i va ser molt més precís en atac. Gibson i Cambray amb quatre gols cadascuna van ser claus en el triomf. Parcial de 5-0 i triomf per 12-6 que no mostra el que es va veure sobre el terreny de joc.