La Llàntia goleja al Poble nou i li pispa el lideratge

Juvesport goleja a plaer i no perd l'estel dels primers llocs

La Tercera territorial cada cop es posa més emocionant. La Llàntia rebia al líder conscienciat que si es guanyava, hi hauria canvi de líder. Per contra, una victòria dels visitants hauria deixat molt tocat als mataronins. Ara el Poble Nou cau fins la tercera posició, i necessitarà guanyar el partit aplaçat amb la Mataronesa de totes totes. Per contra, la golejada del Juvesport el situa de nou en zona d'ascens, i el vital partit de la setmana vinent amb la Mataronesa serà clau. Precisament la Mataronesa està despenjada, doncs té dos partits pendents, ja que el Sant Cebrià no es va presentar a jugar. Per la seva banda, Rocafonda va guanyar el seu partit i segueix allà, esperant l'error dels rivals.

La Llàntia va ser amo i senyor del partit de la jornada. Tot i això, la primera oportunitat va ser dels de Poble Nou, que es van aprofitar d'una sortida en fals per rematar desviat. Al minut 30, els locals s'avançaven amb un golde penal de Jose Ramon. A la represa, el partit seguia disputat, fins que Font marcava al 20 de la segona i allargava la seva ratxa. Dani, de falta directe espectacular, marcava el 3-0 definitiu a la mitja hora de la segona part. Deu minuts més tard, Morales sentenciava el partit. Font va poder augmentar la diferencia amb un remat al pal, però al final, resultat contundent del per part del millor equip de la segona volta.

El Juvesport va golejar a plaer a l'Argentona, que no ho va posar gens fàcil. El partit va començar amb oportunitats dels visitants, que es van avançar en una flata lateral amb remat de Ruben.El mateix Ruben, en cinc minuts abans del descans, marcava dos gols més i enfonsava a l'Argentona, que havia donat la cara. En la represa, els argentonins van tenir rtes ocasion clares davant el porter que no van materialitzar. Juanan de vaselina, i dos gosl més, de Raul i Nandi, sentenciaven el partit. L'argentona va marcar el seu gol quan tot estava ja decidit. Així, el Juvesport es manté com a ferm aspirant, i el partit clau serà el que jugarà amb la Mataronesa la propera setmana.

Dels partits d'adalt, resta parlar de la Mataronesa, que no va disputar el seu partit perquè el Sant Cebrià no es va presentar. Segons al.leguen els visitants, van enviar un fax a la federació, però el club no en tenia coneixament i la resolució està en mans de la federació. Per la seva banda, el Rocafonda va vèncer al Malgrat sense gaires complicacions i s'ha situat a un sol punt del Poble Nou, tot i que continua lluny dels primers llocs.

El Valldemia va perdre 2 a 3 davant la Juventus en un partidàs. Els maristes van avisar primer en els primers instants, però després va ser la Juventus qui va dur el pes del partit. Un gol de Marc de xut creuat avançava als verds, que van poder sentenciar en un trevasser d'Enric i un remat a porteria buida de Silva. Manu, amb una triangulació, empatava el partit, i el Valldemia va tenir dos ocasions clares per marxar amb avantatge. En la represa, una bona jugada de Dani donava el segon gol als maristes. Tot i això, Edgar, amb dos passades milimètriques, va assistir a Silva primer i Marc després per capgirar el marcador. Manu de falta directe va poder empatar el matx, però el resultat ja no es va moure.

EL Liverpool va vèncer sense problemes al Palau, que va demostrar un cop més ser un dels equips més fluixos de la categoria. Els locals ja havien sentenciat en la primera part amb dos gols, un gràcies a una internada per la banda dreta de Carlitos, i el segon de falta directe de Kiko. En la represa, el partit va continuar sense gaires alicients, fins que Jose Moya va establir el definitiu 3 a 0, que manté la setena plaça al Livepool.

El Cirera segueix l'estel de la Juventus en la lluita per la vuitena posició, i va golejar a plaer al cuer de la classificació. El resultat de 2 a 6 a la mitja part parla per si sol.

La classificació, amb el Poblenou amb un partit menys i la Mataronesa amb dos partits menys, és la següent:1- Llàntia 61p. 2- Juvesport 60 p. 3-Poble Nou 58p 4- Rocafonda 57p. 5- Mataronesa 55p. 6- Valldemia 49p. 7- Liverpool, 46p. 8- Juventus 38p . 9- Cirera 37p. 10- Ronda 28p. 11- Argentona, 25p. 12- Llavaneres, 23 p. 13- Malgrat, 23p. 14- Palau, 19p. 15- Sant Cebrià, 14p. 16- Sussanenc, 4p