La Juventus guanya i es situa tercer, a un punt de la promoció d'ascens

El Cirera va caure davant el Sant Pol, mentre que el Pla d'en Boet també va caure en la visita a Canet

La A.C. Juventus va donar la sorpresa de la jornada al vèncer 1 a 2 al camp del Pineda, fins el moment tercer classificat. L'actuació del porter Marc, que debutava en competició oficial, va ser clau per la victòria dels verds, i és que amb l'1 a 2, Marc va aturar un penal i va tenir un parell d'intervencions importants. D'altra banda, el Cirera, que jugava com a segon classificat davant el Sant Pol, va caure per la mínima, 1 a 0, i es queda quart, per darrera de la Juventus. El Pla d'en Boet no va poder superar al Canet, i la derrota per 2 a 1 els deixa a meitat de taula. Els Molins, que visitaven al líder, el Santvicentí, no van poder jugar degut a les obres del camp municipal. Malgrat això, el Santvicentí continua líder amb cinc victòries, cap derrota i un partit menys.

Resposta unànime del futbol maresmenc per la mort de Silva
La tràgica mort de Silva el passat dilluns va conmocionar a tot el futbol de la comarca, i així es va fer notar en la jornada d'aquest cap de setmana. Tots els partits van fer un rigurós minut de silenci molt sentit per la mort de Silva, i és que, tal i com assenyala un dels àrbitres, "Des del comitè s'ens havia dit que féssim un minut de silenci en tots els partits, però el sorprenent és que mai ens haviem trobat amb una reposta tan gran per part de tots els equips del Maresme en un cas com aquest".