La Cerdanyola s'estrena amb golejada davant el Sant Cugat

Els de Morales van aconsegur una victòria còmode per 4-0, amb dos gols de Javi Román

Primer partit de la U.D. Cerdanyola a Territorial preferent i primera victòria. Els homes de Morales van realitzar un futbol molt atrevit que els va servir per guanyar 4-0 al Sant Cugat el passat dissabte al camp municipal Camí del mig. August va adelantar als mataronins al minut vint, i abans d'acabar la primera part Javi Román feia pujar el segon gol al marcador. El futbol ofensiu de la Cerdanyola va propiciar que es fessin moltes oportunitats de gol, tot i que com a contrapartida es van deixar bastants espais a darrera que el Sant Cugat no va saber aprofitar. Javi Román al minut 85 i Bustos sobre el temps afegit van sentenciar un partit que podria haver acabat amb un resultat d'escàndol. El tècnic Morales es va mostrar satisfet del treball dels seus homes, tot i que "encara ens falta millorar en molts aspectes". L'entrenador va destacar que "l'equip és molt jove, i en aquesta categoria això ens pot passar factura al llarg de la temporada", i va recordar que, tot i la victòria, "l'objectiu de l'equip continua sent la permanència".