A. Canalejo

L'Eivissa sorprèn el Joventut El Tot Mataró a l'Eusebi Millan (25-31)

Els mataronins van ser víctimes de la seva desmotivació i van caure davant un equip que es va mostrar molt més ambiciós i va sumar un merescut triomf

Després d'uns minuts inicials de desorientacó, el Joventut va saber avançar-se en el marcador i començar a dominar un partit que, en principi, havia de favorable. La primera meitat va acabar amb un 15-12 favorable al homes d'Héctor del Pino.

La clau de la derrota mataronina, de fet, va estar a la segona part. Amb un bon treball de defensa, l'equip balear es va fer molt fort al darrera i, mica en mica, va començar a dominar. D'altra banda, l'equip local va sortit molt desmotivat i sense ànims, potser pel fet de sentir-se superiors, la qual cosa va permetre l'equip eivissenc retallar distàncies i, a falta de set minuts pel final, gràcies al fluix joc del Joventut, les reiterades pèrdues de pilotes i les ganes de l'Eivissa, els balears ja guanyaven de vuit gols (21-29).

La resta del partit va ser totalment dels visitants, que van sumar, de forma totalment justa, la primera victoria de la temporada (25-31). En canvi, els d'Héctor del Pino entren en una tònica de partits atípics on les ganes de jugar, la motivació i el bon joc que es va veure la temporada passada brilla per la seva absència.

Al final del partit, Héctor del Pino, molt decebut per l'actuació del seu equip, assegurava amb contundència i molt enfadat que "avui, fins i tot un equip de tercera regional ens hagués guanyat". Així doncs, els mataronins hauran de meditar la seva actuació de cara a propers partits.