L'AV Cirera suma una nova victòria i es classifica tercer

Els jugadors mataronins dobleguen al Cabrils per un contundent 2-6

L'important victòria davant el Cabrils per 2-6 situa a l'AV Cirera tercer en la classificació pendent de la re-assignació de grups que farà la federació al més de Juny per confirmar l'ascens. Un cop acabada la lliga, els de Mataró clouen una etapa amb els objectius complerts, a l'espera de la decisió de la federació.

La Creu de Cabrils, que encara té un partit menys, estava empatat a punts amb l'AV Cirera a la tercera posició, però la derrota la darrera jornada, allunya definitivament als de Cabrils del tercer lloc. L'AV Cirera clou la temporada amb l'objectiu de la tercera posició complert, culminant una excel·lent temporada tenint en compte la qualitat indiscutible dels dos primers classificats. Amb els resultats definitius, el Santa Coloma Riunord té l'ascens assegurat, i depenent dels equips dels altres grups, també ho farà el Manlleu. D'aquesta manera, l'AV Cirera quedaria a les portes de l'ascens, al que hi podria accedir si algun equip de la categoria superior es donés de baixa per a la propera temporada.

El partit va començar molt bé pels interessos locals ja que ben aviat es van avançar en el marcador. El porter mataroní Rubén, però, va truncar qualsevol ocasió del Cabrils, excepte la que va acabar en gol: un xut des del camp del Cabrils que va agafar per sorpresa el porter mataroní ja que la jugada venia precedida d'una polèmica.

El temps de la primera part avançava amb l'1-0 molt ajustat en el marcador. Cada cop es feia més evident que el cinc inicial del Cirera no va estar gaire fi, i va ser amb els canvis quan l'equip va començar a jugar com ho havia fet durant bona part de la temporada. La màquina mataronina va engegar el bon joc i el Cabrils no va poder aturar-la. Primer va empatar el partit el màxim golejador de l'equip, Manolo, gràcies a un penal que ell mateix va provocar. Poc després, Javi va aconseguir posar el marcador de cara per al seu equip, i al cap de pocs minuts era Lorenzo qui posava l'1-3 amb el que s'arribaria al descans.

La segona part va començar com havia acabat la primera, amb un clar domini dels mataronins i aviat va arribar el segon de Javi. Poc després, el capità Jorge es va afegir a la festa dels gols. establint l'1-5 al marcador. Amb aquest resultat les ocasions per part d'ambdós equips es van succeir de manera ininterrompuda i van culminar amb un gol per a cada banda, el primer dels locals, i el del Cirera marcat pel tanca Jose, que clou la temporada amb uns magnífics resultats, amb cinc gols als sis últims partits.