L’AV Cirera recupera al somriure després de guanyar al Canyamars (7-2)

Els de Mataró trenquen la mala ratxa de derrotes i aconsegueixen sumar tres punts davant el novè classificat

L'AV Cirera s'ha recuperat de la mala ratxa de les quatre darreres jornades i torna a mirar, des de la cinquena posició, la possibilitat de l'ascens. Després de guanyar al Canyamers per 7 a 2, els de mataró ja pensen en el complicat partit que els espera la setmana vinent, al camp del líder on cap equip ha aconseguit sumar en el que portem de temporada. Després de sumar els tres punts, l'AV Cirera està col·locat a la cinquena posició empatat a punts amb el quart classificat, l'Orrius CFS.

La primera part va estar molt igualada. Una prova d'aquesta igualtat n'és el resultat que mostrava el marcador en el temps de descans: 2-1. El partit va estar molt ajustat fins ben entrada la segona part, i va ser gràcies a jugadors no habituats al gol que els locals es van desmarcar del Canyamars, i gràcies a l'obra del porter mataroní, Ruben, que va evitar que les ocasions del Canyamars-Dosrius es materialitzessin. El Cirera, per la seva part, va ser capaç de materialitzar les oportunitats que va tenir tot i que van venir de la mà de jugadors que no acostumen a anotar, (Jordi, Chus per partida doble, Jesús Sànchez i Jose) i com no, dels dos canoners de l'equip. (Manolo i Javi).

L'Enlleura't empata amb l'onzè classificat (Enlleurat 2-2 Nova Generació).

El matx va estar marcat per la pluja que va caure sobre la pista de l'Enlleura't. Les ocasions per part dels dos equips es succeïen ininterrompudament fent molt difícil qualsevol pronòstic de qui obriria la llauna. El primer gol va venir de la mà de la Nova, en un còrner en el que Miki, de volea, va treure les teranyines de la porteria de Jose que poca cosa va poder fer per evitar el primer gol del partit. Poc després, Albert, en una excel·lent jugada individual aconseguia empatar el partit. Poc abans de la mitja part, l'àrbitre va anular un gol dels locals per una discutible falta al porter. Després del gol anual però, l'Enlleura't va fallat un doble penal que hagués permès als locals, marxar al descans amb una victòria momentània.

En la represa la Nova Generació es va tornar a avançar a l'Enlleura't després d'un contraatac en el que van quedar 3 jugadors contra 1 i una vegada mes, Jose, no va poder evitar el gol. Tot i això, Jose va ser el jugadors més destacat dels locals. Quedava poc temps de partit i la pluja va començar a caure sobre la pista de l'Enlleura't dificultant encara més la remuntada local. Però l'empat va arribar: Edgar va aconseguir rematar de cap una passada que semblava un xut d'Albert, que va sorprendre al porter de la Nova Generació. Un mal resultat per a l'Enlleura't que no hauria de deixar escapar punts a casa en els partits amb rivals directes de la part baixa de la classificació.