L’AV Cirera guanya per la mínima a l’Òrrius i segueix cinquè

Els mataronins aconsegueixen sumar tres punts guanyat l'Órrius i s'esdevé un empat a punts entre la quarta i la cinquena posició

L'AV Cirera va fer un gran partit aconseguint una victòria quan més ho necessitava. Els mataronins van guanyar per la mínim a l'Orrius (quarts a la classificació empatats a punts amb els mataronins) que es desplaçava a Mataró sent l'equip menys golejat de la Lliga, i marxaven havent encaixat 5 gols. El resultat definitiu, 5-4, deixa als d'Orrius en una situació molt complicada, ja que s'han de medir en les properes setmanes als dos primers classificats.

El partit es va posar ben aviat de cara per als visitants. Pocs minuts de joc els van servir per anotar el primer gol i estrenar el marcador. No es va allargar l'alegria dels d'Orrius, ja que dos minuts més tard va arribar la reacció de l'AV Cirera que va donar la volta al marcador establint un 2 a 1 gràcies als gols de Jorge i Jordi. Semblava que els de Mataró necessitaven engrandir més la diferència, i el tercer gol va venir de la mà de Manolo que signava el 3 a 1 al marcador. El descans no arribaria fins que els visitants, amb un fort xut de falta, aconseguissin retallar distàncies anotant el 3-2.

La por a la derrota era present en ambdós equips que s'aventuraven a fer accions massa precipitades. Va ser el Cirera qui, novament, es tornaria a avançar en el marcador. Un golàs de Jorge va augmentar la distància local en el marcador. Amb el resultat de 4 a 2, els d'Orrius van tornar a anotar per provar d'aconseguir esgarrapar algun punt a un Cirera molt centrat en el joc. Quan els mataronins preparaven canvis per col·locar sobre la pista un equip més defensiu van veure impotents com, , a falta d'un minut per al final del partit, els visitants aconseguien empatar el partit. D'aquesta manera l'entrenador mataroní, va apostar novament per fer jugar el golejador i capità de l'equip`, Jorge, qui va aconseguir materialitzar una de les tres ocasions que va tenir. Amb el definitiu 5-4 l'àrbitre va assenyalar la fi del disputat matx davant la desesperació visitant i l'alegria local.

L'Enlleura't encaixa una dolorosa derrota davant el setè classificat (3-7).

L'Elnneura't va enciaxar una dolorosa derrota davant Olimaja Sala CF. Els visitants van marcar fins a 7 gols als locals que impotents, van veure com els setens a la classificació els servien una golejada a domicili. D'aquesta manera l'Enlleura't és del desè classificat amb 18 punts, a un punt del Lloret Costra Brava CUFS, que en té 19, i a quatre del Canyamars que en té 22.