El partit va ser molt vibrant

L’AEB Mataró aconsegueix l’ascens a la 1a divisió

L'equip de voleibol del Boet serà l'únic de tot el maresme que estarà a la màxima divisió catalana

Una gran victòria del AEB Mataró per 3 sets a zero davant el Llars Mundet de Barcelona va donar, el passat diumenge al poliesportiu Eusebi millán, l'ascens de l'equip del Boet a la 1a divisió catalana, la màxima categoria del voleibol català.

Les jugadores del Boet van portar la iniciativa en el marcador davant un pavelló ple, però la bona defensa del Mundet i els seus atacs per zona tres, no van permetre a les locals imposar-se fins als darrers punts del primer set, que es van anotar per 25 a 23.

El segon set va seguir amb la mateixa dinàmica, el Mataró per davant en el marcador però sense poder agafar molts punts de marge. Al final altre cop 25 a 23 favorable a les locals.Al tercer set, les jugadores del Boet, conscients de la importància del partit, van sortir disposades a sentenciar-lo i van ser molt superiors a les rivals, gràcies a un servei agressiu i a la millora considerable del bloqueig. A partir d'aquest moment, el públic molt nombrós, participatiu i cridaner durant tot el partit, va començar a empènyer l'equip amb crits d'“A primera, a primera” i les locals es van imposar en el tercer i definitiu set per 25 a 18.

Amb aquesta victòria l'equip tanca una segona volta excepcional amb només una derrota per la mínima a Lleida davant el primer classificat. A més, cal tenir present que fa 4 setmanes, el Mataró ni tan sols estava a les places de promoció. Un a un ha anat guanyant a tots els rivals que tenia per sobre a la classificació.