Una imatge d'arxiu del Boet.

L'Advisoria Boet suma cinc derrotes seguides

Les mataronines s'acosten a la zona perillosa.

Cinc derrotes seguides. L'Advisoria Boet es troba en una mala dinàmica i els darrers resultats acosten l'equip a la zona perillosa de la classificació. Dissabte van claudicar a casa per 48-62 amb el Patats Hijolusa, en un mal partit de les taronges, on un nefast percentatge de tir (28% en llançaments de dos) va condemnar qualsevol opció de victòria. L'equip segueix sense saber què és guanyar en aquest 2019.

Les mataronines van intercanviar cops amb l'equip visitant durant el primer període, amb una bona Itziar (va acabar amb 16 punts i un gran 4 de 9 en triples) portant la batuta ofensiva on jugadores com Jones i Ruano no van estar al nivell habitual. El 14-16 del primer quart, però, va deixar pas a un 10-14 del segon que ja marcava certa distància i sobretot indicava els problemes de les mataronines per anotar.

A la represa, la igualtat va fer acte de presència, però de nou el Boet estava amb uns registres molt fluixos (cap quart va arribar als 15 punts). Això reduïa les opcions de remuntada per un equip que en el darrer quart va veure com se li escapava qualsevol opció amb el 12-19 de les visitants.