Albert Canalejo

L'Adrianenc torna a deixar el Joventut sense opcions (30-31)

L'equip mataroní va mostrar la seva pitjor cara davant els barcelonins, a qui no han pogut guanyar mai

Després de guanyar a casa el Barça i fer un partidàs a la pista de l'Eïvissa, El Tot Mataró havia d'afrontar, aparentment, el partit contra l'Adrianenc doblement motivat. Però no va ser així i els mataronins van deixar escapar dos punts que els hagués donat, pràcticament, la salvació.

Sense fer un bon partit, l'Adrianenc va dominar tota la primera part, esborrant de la pista un Mataró perdut i desorientat. Els d'Hèctor del Pino van mostrar un joc pobre amb una defensa totalment descol.locada i oberta que permetia a l'equip visitant penetrar amb facilitat. Un total de nou pilotes perdudes per part dels mataronins va permetre a l'Adrianenc marxar en el marcador. Al final del primer temps, El Tot Mataró va escurçar la distància fins arribar a un 12-15.

A la represa, tot i mostrar una millora en el seu joc defensiu, els mataronins continuaven per darrera en el marcador i la derrota semblava segura. Els barcelonins impartien el seu ritme, feien el seu joc i aprofitaven les errades locals. Tots dos equips van jugar un partit avorrit a l'Eusebi Millan i només durant els últims minuts, quan el Mataró tenia possibilitats d'empatar, es va veure una mica d'emoció en un partit per oblidar.