L'actuació arbitral condemna el GrupClima Mataró (7-6)

Els mataronins van veure com, després d'estar a punt de remuntar un 5-1, els col.legiats van deixar d'assenyalar tres penals clars a favor seu

Els mataronins van començar adormits el partit. L'equip d'Enric Gurt semblava que no es jugava res a la pista del segon classificat i la poca intensitat dels blanc-i-blaus va fer que, durant el primer temps, el conjunt asturià jugués a plaer. Després de l'empat a 1 que va fer Ruiz als tres minuts, només va existir el conjunt local, que va fer tres gols fins a situar-se 4-1 al descans. L'avantatge, per ocasions, fins i tot va ser curta.

La xerrada d'Enric Gurt als seus jugadors i els canvis que el mateix tècnic va introduir van fer efecte durant la segona meitat. De tota manera, l'Oviedo encara va tenir temps de fer el 5-1 abans de la remuntada visitant. Ruiz, Bartrès, Ruiz de nou i Ortega van col.locar el marcador en un 5-4 que feia tenir esperances els mataronins d'aconseguir, com a mínim, esgarrepar un empat.

Va ser en aquest moment quan l'actuació arbitral va ser determinant. Els col.legiats es van empassar tres claríssims penals a favor dels interesos mataronins i els de Gurt ja no van poder fer res per buscar la igualada. Al final, el resultat va ser de 7-6. La mala fe dels arbitres havia deixat en un no res l'esforç del GrupClima Mataró.