L’A.V. Cirera perd el tren de l'ascens al perdre amb el Santa Susanna (1-2)

El Cirera, que és tercer, perd de vista el Manlleu i el Santa Coloma que se li escapen per punts

El Cirera va perdre contra tot pronòstic davant el Santa Susanna (1-2). Un tercer classificat que lluita per l'ascens va deixar perdre tres punts importantíssims davant del Santa Susanna que és sisè.

El partit va estar marcat pel mal jocs dels dos equips que no van ser capaços de mostrar el seu millor joc en cap moment, però el Santa Susanna va ser més hàbil i es va acabar emportant els tres punts que cap dels dos equips es mereixia. Es va arribar al descans amb un pobre marcador de 0-1 que no deia res del que passava a la pista, ja que cap dels dos equips va portar perill a la porteria contrària. Una primera part molt pobre en ocasions.

En la represa el Santa Susanna va adelantar-se de nou al marcador gràcies a una errada de la defensa de l'AV Cirera. Semblava que els mataronins no acabaven d'arrencar. A l'últim minut de partit, Javi retallava distàncies pel Cirera i anotava el 1-2 en un llançament de falta. Arribats a aquest punt, l'àrbitre assenyalava el final del partit. Els nervis per l'ascens i la pressió dels mataronins els van impedir guanyar a un Santa Susanna que tot i estar a mitja taula, fa un molt bon joc.

L'Enlleura't perd contra el líder (10-6)

El Santa Coloma és més líder després de guanyar a l'Enlleura't.

Festival de gols al Pavelló Nou de Santa Coloma de Gramanet. L'Enlleura't visitava als líders amb poques opcions d'arrencar tres punts, però amb totes les esperances, d'acabar amb la ratxa de, ara, set victòries consecutives dels líders de la categoria.

El començament del partit va ser de domini dels de Santa Coloma que tenia la possessió de la pilota però no aconseguia materialitzar les seves oportunitats. L'Enlleura't es va dedicar la major part del primer temps a defensar la seva porteria, i a aprofitar els contracops. En un d'aquests contracops, Xevi, avançava als mataronins en el marcador. Un error defensiu dels de Mataró, va permetre al Santa Coloma empatar el partit. Poc després, Edgar va tornar a posar per davant l'Enlleura't. L'ànim dels visitants va créixer amb el gol d'Edgar, i Carlos anotava el tercer gol pel seu equip. Just abans de marxar als vestidors, el Santa Coloma retallava distàncies amb un gol de rebot. D'aquesta manera s'arribava al descans amb el 2-3 ajustat a favor dels mataronins.

La segona part va començar amb la remuntada dels locals, que en pocs minuts ja s'havien posat per davant en el marcador. No satisfet, l'Enlleura't estava disposat a donar la sorpresa, i van tornar a empatar el partit i en conseqüència, a inquietar als locals. El Santa Coloma es va encendre i va acabar remuntant el partit, demostrant així perquè és el millor equip del campionat.