Un partit del Joventut. Foto: R.Gallofré

El Joventut torna al camí del triomf

Victòria dels mataronins a la pista del Banyoles (26-32)

El Joventut Handbol Mataró passa pàgina a la derrota del cap de setmana anterior. L’ensopegada a casa davant el Poblenou ha tingut una ràpida resposta de l’equip mataroní amb el triomf a la pista del Banyoles. L’equip de la capital del Maresme va dominar el partit amb autoritat.

Ja des del primer parcial, el conjunt que entrena Sergi Rodríguez va marcar la pauta del partit (1-4). Ferm en defensa, l’equip mataroní obria esclexta a l’equador de la primera part (4-10). El Banyoles va reaccionar tímidament per arribar al descans encara dins del partit (11-14).

A la segona part, el Joventut va mantenir la seva producció ofensiva. Pablo Vela, autor d’onze gols, va tornar a liderar l’equip en aquest sentit. Ben secundat per les aportacions de Jaume Pujol o Mario Martínez, cinc gols cadascú, el Joventut va imposar un ritme golejador que el Banyoles no podia seguir.

Al final, la diferència va ser un +6 (26-32) que dictava amb claredat el rol dominant del Joventut Handbol Mataró durant tot el partit. L’equip de Sergi Rodríguez és setè amb 26 punts. El BM La Roca, proper objectiu a la classificació, només té dos punts més. Els mataronins rebran l’OAR de Sabadell dissabte que ve al Teresa Maria Roca.