Ona Muñoz, amenaça ofensiva. Foto: R.Gallofré

El Joventut supera el Sant Quirze a la Divisió de Plata femenina

Les groc i negres s'imposen per 25-26.

El Joventut Handbol Mataró va assaltar el Sant Quirze a la seva pista. Les de la capital del Maresme, en una molt bona temporada, van competir de valent i van emportar-se una nova victòria, aquesta per 25-26 en un partit que van controlar des del primer moment.

Les mataronines es van trobar fins a quatre gols per sobre en el primer quart d'hora (6-10). La reacció de les locals no arribava i les diferències s'ampliaven a cinc, però abans del descans es va aconseguir ajustar un xic el marcador: 12-15.

A la represa, la diferència es va mantenir, però les de la capital del Maresme veien com mica en mica s'anava reduint la distància fins a estar només un gol per sobre. L'equip, amb una gran Ona Muñoz amb 9 gols, va reaccionar a temps per posar terra pel mig una vegada més i arribar amb avantatge al tram final. Es va patir però la victòria no es va escapar.

D'aquesta manera l'equip es consolida entre els millors, en quart lloc amb 26 punts i a només un del tercer.