El Joventut, en bona dinàmica. Foto: R.Gallofré

El Joventut Handbol Mataró empata a la pista del Sant Quirze

El conjunt de Sergi Rodríguez puntua davant el segon classificat (27-27)

El Joventut Handbol Mataró enllaça set jornades sense perdre. L’equip mataroní ha construït uns sòlids fonaments de la mà de Sergi Rodríguez, que aquest cap de setmana ha empatat amb el seu equip a la pista del Sant Quirze que entrena Josep Maria Guiteras, antic entrenador seu a Mataró.

El Joventut va fer un partit molt seriós a la pista d’un candidat a l’ascens. Els mataronins van frenar l’embranzida local en els primers minuts i a l’equador de la primera meitat ja comandaven el marcador (6-9). El conjunt de Sergi Rodríguez aniria fent forat fins agafar cinc gol d’avantatge (14-19) ja a la segona meitat.

El Sant Quirze va ajustar la defensa per retallar diferències, en primera instància, i fins i tot posar-se per davant amb un últim parcial de 3 a 0 (27-26). Finalment, Bernat Bonamusa va marcar en l’últim atac del partit i el Joventut va poder rascar un punt a la pista del Sant Quirze.

Mario Martínez, amb deu gols, va ser el màxim golejador del partit. Pablo Vela en va fer cinc i Jan Bonamusa, quatre. El Joventut és setè i ja suma vint punts gràcies a aquesta ratxa de set partits consecutius sense conèixer la derrota (cinc victòries i dos empats).