Un partit del Joventut. Foto: R.Gallofré

El Joventut guanya a Elda i s’apropa al líder

Les mataronines superen amb solvència a un rival de la part alta (24-28)

No jugava partit de lliga des del 12 de desembre. Aleshores, el Joventut Handbol Mataró va superar l’Almassora per 27 a 31. El conjunt mataroní tancava l’any amb una victòria i també ha començat el 2021 amb bones sensacions. L’equip de Jordi Rubí es va desfer de l’Elda, ahir a la tarda, per firmar un altre triomf i consolidar la seva posició a la zona alta de la classificació.

El partit es preveia igualat i així va discórrer la primera meitat. Parcials molt ajustats i empat a 8 quan el duel entrava en els últims deu minuts abans del descans. En aquest tram, el Joventut va ser capaç de firmar un parcial de 4 a 8 que obria la primera escletxa important (12-16). L’equip de la capital del Maresme havia establert les bases de la victòria.

En els primers minuts de la represa el Joventut es va encallar en el marcador, però la magnífica defensa mataronina impedia que l’Elda pogués fer pessigolles (13-16 en el 35’ i 14-20 en el 40’). A partir d’aquí, l’equip de Jordi Rubí va ser capaç de controlar el tempo del partit i frenar qualsevol intent de reacció del rival. La diferència va arribar a ser de set gols a deu pel final (18-25), però l’Elda va retallar diferències en els últims atacs (24-28).

Ona Muñoz, autora de 6 gols, va liderar el capítol anotador del Joventut. Maria Murillo en va fer 5 i Clàudia Ureña, que va firmar un gran partit, també va aportar 5 gols a la victòria mataronina. El Joventut és tercer amb 19 punts, a un del Sant Vicenç (que té un partit més) i també a un del líder, el Sant Quirze.