Un partit del Joventut.

El Joventut cau davant La Roca en un final ajustat

Derrota mataronina per 32 a 30

El Joventut Handbol Mataró encadena tres jornades sense guanyar i no abandona la part baixa de la classificació. Aquest dissabte, en un dels duels més clàssics de la categoria, els mataronins van perdre a la pista del BM La Roca. El partit, molt ajustat, no es va resoldre fins que el conjunt local va obrir una petita escletxa que seria definitiva en el tram final.

L’equip de Mataró va sortir convençut i amb bona dinàmica ofensiva. Després del 5-5 als deu minuts, el Joventut manava a l’equador de la primera meitat (6-10). Aleshores, un parcial de 6 a 1 tornava a posar per davant a l’equip local i, al descans, les forces s’equilibraven del tot (14-14).

El ritme anotador va seguir una dinàmica similar després del pas per vestidors. Els locals, amb Oscar Castillo, Gerard Blanes i Roger Manzano especialment inspirats (22 gols entre tots tres). El Joventut, per la seva part, va comptar amb el bon partit de Jaume Pujol i Manel Muñoz, amb 7 gols cadascú. L’equip del Vallès va controlar, en línies generals, els diferents parcials de la segona meitat i arribava als últims minuts amb un petit avantatge en el marcador.

Al final, el Joventut ho va intentar tot i va mantenir un bon to ofensiu, però el fet d’acabar encaixant 32 gols va fer impossible emportar-se res de bo d’aquest partit. La derrota se suma a l’empat a casa amb el Sant Esteve de Palautordera i al 22 a 31, també a Mataró, contra el Sant Cugat. El Joventut és quart per la cua amb sis punts, però tots els equips que té per sota han jugat menys partits. Dissabte que ve, davant el cuer, el Sabadell, serà una bona oportunitat per començar a sumar de dos en dos.