Un partit del Joventut. Foto: R.Gallofré

El Joventut cau a casa davant el Palautordera

Derrota mataronina en els últims segons (26-27)

Faltaven vuit segons pel final del partit i, malgrat una reacció del Joventut que havia forçat l’empat quan tot semblava perdut, la realitat es va obrir pas de manera inexorable. El Palautordera havia sigut millor durant la segona part i ho va ratificar amb un gol a pocs instants del final. El partit estava liquidat (26-27).

El Palautordera va mostrar més regularitat en el joc després del pas per vestidors (12-12) i es presentava als últims deu minuts amb un avantatge de quatre gols (20-24). Els locals van ajustar la defensa i només van encaixar tres gols en aquest darrer tram, però l’empat a 26 ja en l’últim minut del duel va resultar insuficient per arrencar alguna cosa positiva del partit. El gol del Palautordera a vuit segons de la botzina va dictar sentència (26-27).

Pablo Vela i Jaume Pujol, 5 gols cadascú, van liderar l’atac del Joventut. Bernat Muñoz i Mario Martínez en van fer 4, però l’equip visitant va comptar amb més golejadors i es va acabar imposant per la mínima. Els mataronins queden ara amb 8 punts i un balanç de 4 victòries i 7 derrotes.