-
-

Joan Planas, bronze al Campionat d'Espanya

El saltador de perxa del CA Laietània puja al podi dos anys després de l'or en pista coberta

Joan Planas va aconseguir a principis d'agost a Castelló pujar al podi en el Campionat d'Espanya absolut d'atletisme. El saltador de perxa del CA Laietània va ser tercer amb 5,05, aconseguint així la segona medalla en dos anys després de l'or que va sumar al 2013 en Pista Coberta.  Planas segueix sent un dels atletes destacats del Laietània tot i que en els últims temps ha estat entrenant a Holanda per temes de feina.

No va ser l'únic que va competir en els campionats celebrats a Castelló, ja que García Bragado també va tenir un paper destacat en els 10km marxa on va acabar desè tot i competir amb rivals molt més joves que ells. La prova li va servir de preparació pel Mundial de Pekín, on va acabar novè.

Per la seva banda, Bea Indurain va intentar buscar la medalla en un Campionat d'Espanya que no li va sortir com esperava. Tenia opcions ja que comptava amb la quarta millor marca, però va arriscar en la final i després d'ensopegar amb diverses tanques va dir adéu a les opcions que semblaven possibles pel bon paper a semifinals.