Ivan Tirado
Ivan Tirado

Ivan Tirado s’imposa en el campionat català de llançament de disc

Anna Gallofré acaba segona en la categoria de dones

El mataroní Ivan Tirado va proclamar-se campió de Catalunya en llançament de disc. L’atleta del FC Barcelona va ser el vencedor en el Campionat de llançaments d’hivern en aconseguir una distància de 52’32 metres. Aquest és el setè títol que suma de manera consecutiva en la prova, el vuitè de tota la seva carrera. Per la seva banda, Anna Gallofré va assolir la segona posició en la mateixa prova en categoria femenina. L’atleta de l’ISS l’Hospitalet va fer una marca de 41’95. Tanmateix, l’atleta del CA Laietània, Edgar Rodríguez, va aconseguir la tercera medalla per a mataronins en els campionats en ser tercer al llançament de javelina. Amb una distància de 61’93 metres, va assolir la millor marca espanyola junior. El seu company d’entrenaments, Ricard Parellada, va ser el vencedor de la prova per cinquè cop consecutiu amb 67’75 metres.