Ivan Sanz va debutar amb victòria a la banqueta del GrupClima (1-0)

Els mataronins van superar el Cerdanyola amb un solitari gol de Guti que va arribar als 44 minuts

El partit va ser molt igualat. Amdós equips van apretar molt fort en defensa i van evitar que es veiessin moltes ocasions. De tota manera, el joc tampoc no va ser perquè el partit acabés amb l'1 a 0. Malgrat tot, unes vegades per la bona feina de les defenses i altres, per la tasca dels porters, es va arribar al descans amb empat a zero al marcador.

La segona meitat va continuar de la mateixa manera, amb dos equips molt ben tancats i que sabien què havien de fer en tot moment. Va ser un encontre on les actituds defensives es van imposar a les ofensives. Només es va marcar un gol, que va arribar al minut 44 i, com no podia ser d'una altra manera, va ser al contracop. La jugada la va iniciar Xavi González i la va culminar Guti en l'únic gol del partit. Finalment, 1 a 0, tres punts pels blanc-i-blaus i l'equip, que va aprofitar la derrota del Sant Feliu, a nou punts de l'ascens.