Salva Fernàndez

Intractables a domicili

L'equip de Guiteras tomba La Garriga amb un clar 24-31 i segueix sumant en aquest inici de lliga

El Tot Mataró JHM va passar per sobre de la Garriga en el tercer partit de la Lliga Catalana. Els homes de Josep Maria Guiteras van vèncer ahir còmodament 24-31 en un partit en el que la defensa va mostrar un gran nivell. Això, sumat a l'aportació ofensiva dels jugadors groc-i-negres i a un Sergi Rodríguez que segueix sent el referent en atac jornada rere jornada van ser suficients per sumar la segona victòria de la temporada.

El partit va començar amb el domini dels mataronins en el marcador. Els de Guiteras intentaven marxar aviat amb una certa avantatge per tal de poder jugar més còmodes, i després d'arribar a un empat a set a deu minuts pel final, l'equip va despertar. Sergi Tria, en un contracop després d'un penal fallat pels locals, va donar la màxima avantatge a l'equip: 7-10. La Garriga no es donava per vençuda, i va retallar dos gols de distància, però llavors va aparèixer Sergi Rodríguez per respondre en dues ocasions als gols locals.El mateix jugador va donar una assistència a Sàez perquè aquest aconseguís el 10-13. A la mitja part l'equip mantenia l'avantatge de tres gols amb l'11-14.

En la represa, i amb Alberto Ruiz a la porteria, l'equip va començar alternant-se gols al marcador amb la Garriga, fins que un gol de Capdevila va donar una nova màxima avantatge de 13-17. Les exclusions de Marc Fuster primer i Raga després van deixar a l'equip amb quatre jugadors a la pista, i el rival va aprofitar aquests quatre minuts amb inferioritat númerica, alguns moments amb els dos jugadors fora, per retallar a dos gols la diferència en el marcador. Amb el 16-18, Sàez va posar terra pel mig al marcador amb un bon gol. Acte seguit, Alberto Ruiz aturava l'u contra u amb l'atacant rival i a la contra Marc Fuster servia en safata a Capdevila el 16-20. La Garriga, molt tocada, veia com Rivera ampliava l'avantatge amb un nou gol. Els cinc gols d'avantatge es van convertir en el següent parcial de 17-21, gràcies a l'encert de Busquets i Capdevila.

El partit estava vist per sentencia, ja que a un parcial de 2-0 l'equip responia amb un 0-2 (Fuster i Castelló) que deixava les coses tal i com estaven. El partit seguia amb la tònica de gols a cada una de les porteries, tot i que Alberto Ruiz va destacar amb bones intervencions, fins que Sergi Rodríguez va donar un avantatge de 22-29 a falta de quatre minuts que va acabar amb l'equip local. L'últim parcial, de 2-2, amb gol de penal de Rodríguez inclòs i l'estrena de Mangas en el matx d'ahir, va tancar el marcador amb el 24-31 definitiu, que deixa a l'equip en el grup capdavanter de lliga.