-
-

Iniciades les obres de millora del Municipal de Cirera

Reforma de vestidors, millores exteriors...

L’Ajuntament ha començat les obres de millora del Camp Municipal de Futbol de Cirera amb els treballs de reforma dels vestidors. Aquest primer projecte preveu la millora interior i exterior dels vestidors que actualment ocupen set mòduls prefabricats, cinc d’ells instal·lats entre el 2008 i 2009, i els altres dos l’any 2015. Les obres de vestidors van començar a mitjan desembre i es preveu que estiguin enllestides a mitjan abril. S’han adjudicat a l’empresa Catalana de Treballs i Obres, SL per un import de 136.578,75 €. Mentre es realitzen els treballs, l’Ajuntament ha proporcionat ubicacions alternatives perquè els equips de la Unión Deportiva de Cirera puguin realitzar els entrenaments.

La reforma dels vestidors és la primera fase de les obres de millora previstes al Camp Municipal de Futbol de Cirera. La proposta de pressupost municipal per al 2018, pendent d’aprovació definitiva, preveu la continuació de les obres aquest any amb la construcció d’una nova graderia i d’un nou mur de tancament que limita amb la carretera de Cirera, on s’habilitaran les sortides d’evacuació que siguin necessàries.

Altres millores

Les millores exteriors consisteixen en la construcció d’una plataforma contínua elevada per adaptar l’accés als diferents vestidors i la instal·lació d’un nou tancament de façana, per transformar la imatge actual de mòdul prefabricat i alhora aconseguir una façana conjunta.

Les millores interiors preveuen la substitució del paviment existent, tant a l’espai de dutxes i lavabos com a la zona de vestidor, la construcció de nous tancaments divisoris i de mobiliari (bancs i penjadors). Les instal·lacions interiors d’electricitat, d’aigua, d’evacuació d’aigües residuals, de protecció contra incendis seran noves.

L’última fase de la millora del camp, a partir del 2019, inclouria el trasllat del bar i la construcció d’una sala d’infermeria i una aula d’usos múltiples. 
 

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive