CNM

Inesperada derrota del CNM Quadis davant el Sant Andreu

Els de Costras van caure (9-10) a Mataró fruit de les errades arbitrals i del poc encert en les jugades de superioritat numèrica

Va ser un partit estrany. El Sant Andreu és va mostrar com un equip molt incòmode, dur i disciplinat i amb aquestes armes va ser com es va endur els tres punts de la piscina municipal.

Després d'un començament erràtic on l'equip barcelonès va agafar la iniciativa en el marcador, els de Dorin Costras van trenar jugades col·lectives que acabaven en gols espectaculars i marcaven unes diferències que semblarien definitives. El 3-0 del segon quart semblava decidir el que hauria d'haver estat una victòria del CNM Quadis.

Però no va ser així. L'equip visitant va apretar moltíssim en defensa, benaurats per un seguit de decisions arbitrals incomprensibles en contra dels mataronins, ofegant les poques idees ofensives dels nostres jugadors i aprofitant el que està esdevenint una veritable creu aquesta temporada, les errades en les jugades de superioritat numèrica. Mica en mica, es van anar retallant les distancies. Del 6-3 de la segona part es va arribar al darrer període empatats a set gols. Començava un altre partit.

Els de Costras no van sobreposar-se a la duresa del Sant Andreu, que va marcar el seu ritme i va aprofitar les excessives errades locals per donar la volta al marcador davant un públic incrèdul. El gol de la victòria va venir precedit d'una claríssima falta en atac que els arbitres no van voler pitar i, encara en el darrer alè, el CNM Quadis va tornar a desaprofitar una nova jugada de superioritat numérica.