Impressionant victòria del Romauto Mataró davant el líder (89-79)

Els unionistes van jugar amb molt intensitat i es van desfer del Navàs, aconseguint el vuitè triomf de la temporada

Des de el primer moment ja es va veure que els dos equips estaven disposats a lluitar amb moltes ganes per la victòria. La intensitat dels primers minuts van ser enorme i cap dels dos equips no aconseguia distanciar-se en el marcador. El lideratge dels visitants no es reflectia a la pista del Josep Mora i, de fet, eren els de Josep Maria Margall els qui dominaven lleugerament en el marcador.

El resultat després dels dos primers quarts era de 40-38, un marcador que deia molt de la igualtat que s'havia vist durant el primer temps. En el tercer parcial, però, els mataronins van aconseguir obrir forat i situar-se amb una certa comoditat al marcador. Però el Navàs va voler vendre molt cara la derrota i, amb quatre triples consecutius, va fer perillar el triomf del Romauto Mataró, que, malgrat tot, va saber mantenir el cap fred durant els últims minuts i va acabar imposant-se per deu punts de diferència (89-79).

Aquest triomf omplirà de moral un equip que, aquesta temporada, se li ha quedat molt petit l'objectiu de la salvació i que està empatat a victòries amb Montcada i Vic, només superat pel propi Navàs i el Prat, que sumen dues victòries més.