Aida Soriano Fiérrez

Important triomf del Platges de Mataró

Els unionistes van guanyar a domicili del Santfeliuenc per 60-66 i aixequen el cap després de tres derrotes consecutives

El sènior masculí del Platges de Mataró va aconseguir trencar la ratxa negativa de tres derrotes consecutives a domicili del Santfeliuenc. Diumenge passat, dia 2, en la disputa de l’onzena jornada de Lliga EBA, els homes d’Albert Illa es van endur un matx molt disputat, que fins l’últim minut no es va decidir a favor dels visitants per 60-66. Un triomf que els permet recuperar el terreny perdut durant les darreres setmanes i amb el que igualen el número de partits guanyats l’any passat, en concret set. Amb tot, El Platges recupera una posició a la taula i ara és sisè a només dues victòries del primer classificat, l’UGT Aragó.

Després de tres derrotes consecutives, els mataronins necessitaven una victòria que els retornés al camí per on venien, però del que s’havien sortit davant l’Andorra i del que s’havien allunyat definitivament contra el Ramon Llull. Així, enfront el Santfeliuenc, tot i haver de suar la samarreta de valent, doncs el rival mai no es va donar per vençut i les diferències al lluminós sempre van ser molt curtes, els d’Albert Illa ho van donar tot i van aconseguir una important victòria per 60-66. En un matx on més enllà de les individualitats (Jobacho amb 21 punts i Iki amb 19 rebots van ser els millors), el grup va ser el més important i tots els components del conjunt mataroní van aportar el seu gra de sorra anotant per sortir-ne victoriós. I és que fins l’últim minut i mig de partit res no va estar decidit i el setè triomf de la temporada va ser molt treballat.

En concloure el partit, Albert Illa estava molt feliç pel pas donat pels seus homes i comentava que l’equip necessitava saber que podia guanyar sense dos jugadors tant importants com Roger Joan i Marc Forcada, i que després del cop sofert davant l’Aragó i el Ramon Llull la victòria dóna moral al seu grup i el reforça anímicament.

Ara, els unionistes descansen una setmana i tornaran a la competició oficial el proper dissabte, dia 15, davant el Navàs, contra qui buscaran donar un pas més cap al restabliment del joc del Platges de Mataró.