-
-

Uns últims 30 segons d'infart condemnen al GrupClima Mataró

Els homes d'Ivan Sanz no aconsegueixen controlar un partit que guanyaven a la mitja part

Trepidant partit el viscut el passat diumenge al Pavelló Municipal de Cirera. El GrupClima Mataró va veure com el Reus s'avançava en el marcador ben aviat. Tot i això, els mataronins sota les ordres d'Ivan Sanz van mostrar el seu millor joc aconseguint remuntar el partit. Amb el 2 a 1 es va arribar al descans, un resultat que s'aguantaria ben poca estona, ja que en la represa els de Reus aconseguien posar-se novament per davant en el marcador. Navarro, a falta de dos minuts, empatava un partit que semblava condemnat a repartir els punts. Però uns últims 30 segons d'infart van permetre als de Reus avançar-se al marcador (3-4) aconseguint així els 3 punts.

El partit es va posar ben aviat de cara per als interessos reusencs: al minut 2 de la primera part, Marc Gual estrenava el marcador establint el 0 a 1. El matiner gol no va fer abaixar el cap als jugadors mataronins que van provar amb multitud de xuts empatar el partit. Al minut 9, els àrbitres van assenyalar una falta directe comesa sobre Adam Puig, i el llançament de Jordi Bartrès va estavellar-se al pal de la porteria del Reus. Dos minuts més tard, en un embolic dins l'àrea, Roger Arnau perforava la porteria defensada per Guillem Trabal, empatant així el partit. A continuació es van anar succeint potents xuts per part dels dos equips. Pere Anton, que va tornar a mostrar un excel·lent joc, va encarregar de frustrar les intencions dels reusencs. Quan faltaven 5 minuts per finalitzar el primer temps, Navarro en una jugada individual per darrera de la porteria, aconseguia col·locar-se al punt de penal per llançar una pilota que el porter va percebre quan ja era al fons de la xarxa. Amb el 2 a 1 al marcador es va arribar al descans.

En la represa va ser Roger Arnau qui va mostrar tot un recital de xuts que Trabal va anar aturant amb certa dificultat. Però la davallada del ritme mataroní va permetre als de Reus empatar el partit en un llançament de falta directe després que Calero cometés una dura entrada sobre un jugador visitant. Al minut 8, Gual feia un fort llançament des de fora l'àrea que Cabestany s'encarregava d'orientar per així aconseguir el 2 a 3. Arribats a aquest punt, el ritme del partit va augmentar considerablement durant 10 minuts en els que van regnar els xuts per part dels dos equips. Intents del Reus de mantenir la pilota controlada augmentaven la tensió mataronina que aconseguia robar la pilota però no materialitzar les oportunitats. Fins al minut 23 de la segona meitat, quan Marc Navarro robava la pilota en territori mataroní i feia un fort llançament que significava l'empat a 3 al marcador enmig de l'eufòria mataronina. Però poc va durar l'alegria dels de Mataró, que van veure com, a falta de 30 segons per finalitzar el partit, Xavier Caldú aconseguia anotar el gol de la victòria per als de Reus. Un cop feta la sacada de mig camp, els de Reus van aconseguir fer-se novament amb el control de la pilota i, quan Bartrès va tenir la possessió, va veure com la botzina assenyalava la fi del partit.