Sofia prova de defensar una de les moltes jugades d'atac del Voltregà

Un Voltregà superior deixa a les noies del GrupClima Mataró segones

Les mataronines no van deixar d'intentar-ho mentre el Voltregà es dedicava a mantenir el resulta

Partit sense història el viscut el dilluns dia 2 d'abril al Pavelló de Cirera. Les jugadores del GrupClima Mataró mesuraven forces amb l'equip que les havia eliminat de la Copa de la Reina -una setmana abans- i amb ganes de revenja. Però no va poder ser. Les noies del Voltregà es van fer les mestresses de la pista ben aviat, mentre que les locals van intentar evitar la desfeta. Finalment, 0 a 2 favorable al Voltregà que les corona com a campiones de lliga i deixa a les mataronines en una merescuda segona posició.

El partit va començar amb domini mataroní. La pilota, sempre el camp del Voltregà, amenaçava la porteria defensada per Laia Vives. Però la portera del Voltregà, molt segura sota pals, va refusar totes les pilotes. A mida que avançaven els minuts, les visitants es van anar apropiant del control de la pilota i va ser Marta Bartrès qui va lluir-se com la que més, aturant el que semblava inaturable: pilotes per alt, rasses, llançaments sense angle, tot un seguit de xuts que van impressionar la grada. Al minut 6 l'àrbitre assenyalava un penal favorable al Mataró que era llançat per Tania Pardo, i aturat per Laia Vives. Els xuts llunyans de les mataronines es combinaven amb els xuts potentíssims de les jugadores del Voltregà que posaven a prova la més que demostrada qualitat de la jove portera mataronina Marta Bartrès.

Al minut 12 arribaria el primer gol del Voltregà en una ràpida jugada de l'estrella Carla Giudicci que, deixant enrere a Natalia Puig, i fent-se una auto-passada enrere, aconseguia inventar un potent xut que s'escolaria pel fons de la xarxa. A falta de 20 segons per al final de la primera meitat una passada per sota les cames de Daniela Guerrero arribaria fins a l'estic de Laia Romero qui, amb un xut creuat, tornaria a foradar la porteria mataronina. Amb el 0 a 2 al marcador es va arribar al descans.

En la represa la tònica del partit va consistir en la possessió de la pilota per part del Voltregà i l'intent d'aprofitar els contracops per part de les de Mataró. Combinacions entre les jugadores del Voltregà demostraven, una i altre vegada, perquè són les campiones de la Copa de la Reina, i, passats els 40 minuts, també de la Lliga Catalana. Les mataronines, que no van abaixar els braços en tot el partit, no van poder fer res per a remuntar el resultat. Finalment, 0 a 2 per a les de Voltregà que amb el crit de "campiones, campiones" van acomiadar un Pavelló de Cirera orgullós de la temporada de les seves.