-
-

Un últim minut estel·lar d'Acuña dóna els 3 punts al GrupClima Mataró

Els mataronins, amb una defensa molt ben armada i un atac impecable, sentencien al Maçanet

La tònica del partit va ser la mateixa que la darrera setmana. Els últims minuts a la pista del Pavelló Municipal de Cirera s'estan convertint en un autèntic festival de joc. I de gols. Els jugadors del GrupClima Mataró van veure com el Maçanet, aconseguia donar la volta al marcador quan només faltaven 40 segons del partit. Però un estel·lar Ivan Acuña va aconseguir truncar la festa dels visitants: primer, amb un potent xut quan només faltaven 30 segons. I, no content amb l'empat, va provocar un penal quan només faltaven 15 segons de partit. Ell mateix va ser l'encarregat de transformar-lo, donant així la victòria al seu equip (3-2). Amb aquesta victòria, els homes d'Ivan Sanz es col·loquen desens a la classificació, amb 6 punts, empatats amb el Voltegrà, el Tenerife i el Lleida.

Els primers 10 minuts de partit van ser de control visitant, fins que Rocasalbas va avisar als de Maçanet: va robar una pilota al mig del camp, va driblar a dos defenses i, quan només li faltava culminar la jugada, va llençar la pilota per damunt de la porteria de Serra. Al minut 13, però, el mateix Rocasalbas provocava un penal que significaria l'1 a 0 després d'un impecable llançament directe de Xavi Gonzàlez. Arribats a aquest punt, es van anar succeint jugades dels dos equips sense ninguna culminació precisa: primer Bartrès amb una jugada individual, després Maqueda pel Maçanet que va deixar enrere la defensa mataronina va fer un for llançament, que una vegada més, l'implacable Pere Anton, aturava. Quan faltaven 3 minuts per finalitzar la primera part, l'àrbitre va xiular una falta directe a favor del Mataró, que Ivan Acuña va errar. Amb el resultat d'1 a 0 es va arribar al descans.

La segona part va ser el moment dels dos porters: Pere Anton i Serra van mostrar el millor de si mateixos aturant multitud de xuts que els venien de totes direccions. Al minut 8, els àrbitres assenyalaven un penal favorable als de Maçanet. Maqueda va ser l'encarregat de llançar-lo i, un Pere Anton molt ben situat, va trucar els intents visitants d'igualar el marcador. Un minut més tard, Pere Anton novament aturava un llançament de falta directe. Al minut 10, una bonica jugada combinada de Navarro, Bartrès i Calero va acabar amb un potent xut del tercer que Serra va aturar amb dificultats. Cinc minuts més tard, una falta directe sobre Adam Puig, va ser llançada per Miquel Calero que va acabar embolicant-se i errant.

El partit va canviar en ritme i emoció quan faltaven 3 minuts per acabar: en una jugada individual, Maqueda aconseguia empatar el partit. Dos minuts més tard, quan només faltaven 40 segons, Joan Castañé avançava als de Maçanet al marcador. Un gol que feia presagiar el pitjor: una derrota com la de la darrera jornada amb el Reus. Però aquesta vegada els jugadors mataronins van saber reaccionar, ja que, deu segons més tard del gol de Castañé, Ivan Acuña prenia la pilota i des de l'àrea petita llançava un xut fulminant que deixava al porter Serra sense opcions. En mig de l'eufòria mataronina, que ja semblava signar l'empat, Acuña mostrava que encara no ho havia dit tot. En una nova recuperació de pilota, el 7 mataroní marxava sol cap a la porteria del Maçanet quan un defensa li provocava un penal que desesperava la sorollosa afició visitant. El mateix Ivan Acuña s'encarregava de transformar el penal, donant així la necessària i balsàmica victòria a l'equip mataroní.