Maria Camino

Un polèmic arbitratge acaba amb les aspiracions del GrupClima a Anoia

Decisions arbitres injustes provoquen una dolorosa derrota dels mataronins a la pista del CE Noia

Més de tres quartes parts del partit guanyant no van servir als homes d'Ivan Sanz per aconseguir endur-se els tres punts de la pista de Noia. Els àrbitres van destrossar un Mataró amb moltes intencions. A la primera part, els jugadors del GrupClima havien acumulat un total de 6 targetes grogues, mentre els del Noia en tenien una. Una actuació arbitral que va deixar molt descontents a tècnics i jugadors del Mataró. Finalment, 4 a 2 favorable al Noia que suma tres punts més al seu marcador.

El partit va començar amb clar domini mataroní. No només de la pilota, sinó també del marcador. Quan només s'havien jugat 5 minuts, Rocasalbas feia una assistència magistral a Bartrès qui aconseguia anotar el 0 a 1. Gairebé 15 minuts va necessitar el Noia per empatar el partit, en un mal refús del porter Pere Anton que Brichs, molt atent, recollia fent l'1 a 1. Dos minuts després, un clar penal sobre Bartrès el llançava Navarro aconseguint l'1 a 2. Quan només faltava un minut per cloure la primera part, un espectacular xut de Calero s'estavellava al pal davant la sorpresa de tots els jugadors. Així doncs, el descans va arribar amb el domini mataroní al marcador per 1 a 2. Domini mataroní que es va veure reflectit en el nombre de targetes: sis per als homes d'Ivan Sanz i una pels de l'Anoia.

En la represa, els primers deu minuts van ser de color mataroní, tot i que no s'aconseguia anotar les oportunitats. Al minut 11, Rodriguez feia un llançament no massa encertat que tocava la bota de Xavi Gonzalez i s'escolava al fons de la xarxa de la porteria de Pere Anton, convertint-se en l'empat a 2. Un minut més tard, Navarro feia el llançament d'una falta directa i De Moya aturava. Quan faltevn 8 minuts, Molet avançava als de l'Anoia al marcador, i a falta de 6 minuts, Esteller feia el definitiu 4 a 2. L'espectacle arbitral va cloure amb targeta blava a Roger Arnau, Marc Navarro i a Xavi Gonzalez per una innocent falta, i al demanar a l'àrbitre explicacions, va veure com aquests l'expulsaven del partit amb una targeta vermella. Finalment, 4 a 2 per als locals i un partit per oblidar per als de Mataró.